söndag 25 september 2011

En riktig röjar-dag

Ännu en härlig höstdag! Vi har haft en riktig "röjar-dag", dvs gjort höst på gården och städat i snickarboden bland all bråte. Detta var ju en av sommarens punkter på vår "Att-Göra-Lista", så bättre sent än aldrig. Vi blev inte riktigt klara, men i stort sett. Det känns riktigt bra.
Medan vi höll på och grejade så lekte Alma och Elvira med varandra i flera timmar! Utan att bråka en enda gång! Mycket ovanligt i vår familj! De hittade på olika lekar och hinderbanor ute och var så snälla med varandra.
Det har över huvud taget varit en mycket trevlig helg med nästan inget bråk, det gör en så glad :-)

En promenad till mamma och pappa där vi fick middag hanns också med.
På kvällen hade Åke bjudit hit Markus och Sofia på tårtkalas, men inte berättat för mig att han gjort det, och dessutom hade vi ingen tårta... Det kändes ju ganska dumt måste jag säga. Men det var ju roligt att de kom i alla fall, presenter hade de med sig också, till Majken och Åke, vilket gjorde att det kändes ännu mera dumt. Karlar!

Jag är ledig imorgon, det blir troligtvis en dag i hushålls-sysslornas tecken. Handla, tvätta, plocka osv. Men det känns helt ok, det har varit en bra och mysig helg, då gör det inte så mycket att göra tråk-göra på ledig dag.

Inga kommentarer: