onsdag 5 oktober 2011

Lyx-vab

Idag är jag hemma och "vabbar". Majken är egentligen pigg och beter sig som vanligt, men alla kopporna är inte riktigt torkade ännu, och då får hon inte gå på dagis. Så det är en form av lyx-vab jag utövar idag. Skönt att den här eländiga sjukdomen är till ända nu!
De flesta säger att det är bra att ha haft vattkoppor då man är liten, men jag är av en annan åsikt. Då man är stor kan man bättre uttrycka sig vad som är fel, man kan också förstå bättre vad det är frågan om. Och man kan ta andra och bättre mediciner. Se´n är det förstås aldrig bra eller roligt att vara sjuk hur liten eller stor man än är.

Det får bli en promenad med vagnen i det underbara vädret idag. Vilket väder vi har (tråkigt ämne jag vet, men jag kan inte låta bli att kommentera det)! Varenda dag i nästan två veckor har bjudit på det här fina höstvädret, och man kan inte annat än älska det!

Igår blev det också en promenad sedan träffade jag Sofia och fikade. Det var trevligt att sitta och snacka utan att bli avbrutna av alla barnen som vi brukar bli.

Annars var det körövning som vanligt, och "Kanelbullens dag", jag fuskade med två bullar, men samvetet rymmer det snedsteget, för jag är en hejare på att träna nu för tiden :-)

Ikväll börjar Greys Anatomy igen, tjoho! Som jag längtat! Mina mysiga ensamma TV-kvällar är tillbaka. Det kommer att bli en bra dag det här.

Inga kommentarer: