fredag 14 maj 2010

Gårdagen var toppen!

Vi var både trötta och panka när vi kom hem igår kväll. Efter en väl utnyttjad dag i bara varandras sällskap, så somnade jag i soffan efter ett par glas vin.
Det blev en hel del shopping, både i Birsta och i stan. Vi har haft lite pengar sparade inför en eventuell weekend i någon härlig stad. Men efter en hel del resonernade runt denna weekend så kom vi fram till att det inte är någon bra läge nu, det känns inte helt lätt att lämna ifrån sig tre ungar, och ta med alla tre var inte ett alternativ. Ta med den minsta hade kunnat vara en idé, men då vaknar hon mellan 04.30 och 05.00 varje morgon, så det kanske inte skulle bli så mycket semester ändå. Och enligt min erfarenhet så trivs små barn bäst på hemmaplan. Vi får ha planerna kvar inför ett senare tillfälle.
Så vi bestämde oss för att sätta sprätt på pengarna här hemma. Sagt och gjort. Roligt hade vi! För en gångs skull var jag inte värst då det gällde shopping, Åke tog täten tidigt och behöll den under hela dagen.
Vi fikade och åt i lugn och ro, gick och tittade på allt vi ville titta på och avslutade kvällen med bio och senare ett par glas vin i soffan. Vi hade riktigt trevligt, och det var kul att få rå om varandra en hel dag.
Barnen hade också en rolig dag med mormor och morfar, så alla var nöjda!

Inga kommentarer: