torsdag 25 mars 2010

Det blev inget av...

... med att sitta i soffan och mysa och titta i de nya tidningarna. Jag tror att det måste finnas något gömt larm eller liknande som utlöses och väcker Majken då man sätter sig i soffan. För 9/10 gånger som jag ska vila eller bara sitta en stund så vaknar hon. Måste undersöka det där lite mer noga!
Istället blev det dammvippan och dammtrasan som fick svischa runt i huset, även dammsugaren har rastats på övervåningen. Det är skönt när det är gjort, men hua vad tråkigt det är innan.
Har hämtat Alma på dagis. Hon är på ett förskräckligt humör. Det måste verkligen vara jobbigt att vara 3 år och man ska måsta träna på att bestämma. Att det är jobbigt för oss andra behöver väl inte nämnas, men framför allt märks det på henne att hon har det jobbigt.
Hon kom precis ner för trappen, hon har suttit inne i skrubben (förrådet) och läst saga för flugorna, en bok som heter "Dumma fluga".
I alla fall så har jag ju tre orörda tidningar att läsa ikväll när barnen har somnat. Nu ska jag gå till svärmor och äta våfflor!

1 kommentar:

Johanna Dolk sa...

Axel verkar ofta bara vilja vara tvärt emot. Även om han egentligen skulle vilja göra som man säger, så måste han bara säga nej, och göra tvärt om.

Det verkar vara en kamp mellan att vilja vara till lags och att vilja bestämma själv. Ibland vill de vara små och ibland stora... Tufft för alla, men mest för de själva som du skriver.