1 dl Sukrin
1 dl Kokosmjölk
1 dl Grädde
200 g riven kokos
200 g mörk choklad (minst 70%)
Smält kokosfettet med sukrinet i en kastrull.
Vänd ner kokosmjölken, grädden och kokosen och låt allt sjuda.
Häll ned i en bunke och låt smeten stå i kylskåp i en timme.
Forma massan till små avlånga formationer (jag använde en matsked och formade med).
In med dem i frysen i 45 min.
Smält chokladen och doppa kokosbitarna i den.
In i frysen igen tills chokladen stelnat.
Förvara i kylskåp (om man inte äter upp alla på en gång ;-)
Något krångliga att göra, men definitivt värt det. MUMS!
1 kommentar:
Men åå toppen med ALLA recept! Borde helt klart vara din nya nisch på bloggen ;)... Hoppas allt e toppen me dig - kramis annamaria
Skicka en kommentar